Regisztráció

Tokaj-Hegyalján az ételekkel is a bornak udvarolnak

Tokaj-Hegyalján az ételekkel is a bornak udvarolnakPoharak
A Gusteau Kulináris Élményműhelye már állandó nyitvatartással várja vendégeit a Mádi Udvarházban   

Egy jó étterem állandó nyitvatartással még nem hír.  Ám ha mindez Mádon, egy néhányezres kistelepülésen, Tokaj-Hegyalja központjában található már érdekesnek mondható. Ha emellett még azt is eláruljuk, hogy olyan kulináris műhelyről van szó, ahol a legjobb borokhoz főzik az ételeket, méghozzá válogatott minőségi alapanyagokból, már kezd különlegessé válni a dolog.

Kevés hely van ma Magyarországon, ahol a borokhoz Tokajfőznek. Mégkevesebb, ahol olyan figyelmet szentelnek az alapanyagoknak mint a Gusteau-nál a Mádi Udvarházban.
A helyben ellenőrzött minőségű alapanyagok mellett sokszor Bécsből vagy éppen Franciaországból érkeznek az ételekhez a hozzávalók. Hiszen a különleges minőségű borok, a táj, amely a világörökség védettségét élvezi mind inspirálja azt aki valami színvonalasat kíván itt létrehozni.
A Gusteau Kulináris Élményműhely és a hozzá kapcsolódó Szent Tamás Pincészet ahhoz kíván hozzájárulni, hogy minél többen felfedezzék a környéket.

Mindehhez a kiváló szakemberek jelentik a garanciát. A Szent Tamás Pincészet borai ifj. Szepsy István
szakmai vezetése a Gusteau ételkölteményei Harmath Csaba Eurotoques csillagos gasztronómiai szaktanácsadó  iránymutatásai mellett készülnek.
A Gusteau küldetése, hogy az eddig rejtett ízeket, illatokat is kihozza a borokból. Az étterem az első olyan ízlabor, ahol az étel és a bor tökéletes összhangját hozza létre. Mindezt azért, hogy tovább emelje Tokaj-Hegyalja értékét, vonzerejét.
Ételkülönlegesség
A Kulináris Élményműhely szolgáltatásai között megtalálhatóak a borebédek, borvacsorák, a borkóstolók, a bortúrák és igény szerint pálinkakóstolók is. A Mádi Udvarházban a tájra jellemző legjobb borokat kínálják, ami lehetőség is a kiválasztott borászoknak, borászatoknak arra, hogy bemutassák boraikat. Mádon és környékén rendszeresen szerveznek pincelátogatást a vendégek által kiválasztott pincészetekhez, mely esemény megkoronázásaként borvacsorával zárják a napot. Havi rendszerességgel Borvacsorákat és Boresteket rendeznek. A borvacsora során válogatott borokhoz 6 fogásos ételsort alkot séfünk, mely minden alkalommal egyedi és csodálatosan emeli ki a borok karakterét. Borest havonta kerül megrendezésre, melyen a fellépő művészek mellett magas színvonalú borkóstolót rendeznek. Az étterem állandó nyitva tartással rendelkezik, így aki arra jár azt barátsággal, válogatott kínálatú étel- és itallappal várják.


Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád, Mádi Udvarház
Kapcsolat: Székely István, 30-374-0692, istvan.szekely@gusteaumuhely.com

Gusteau Kulináris Élményműhely Júliusi Étlapja Letölthető Innen!


 
 
  Archívum